Creatief bezig zijn in het hoedenatelier en de workshop percussie vraagt om teamwork of de boerderij op om zelf kaas te maken.Doe mee!

Naast de thema´s ´Sportief Actief´ en ´Superspannend` heeft VVV Roosendaal speciaal voor degenen die niet stil kunnen zitten en liever zichzelf bezig houden een aantal leuke workshops samengesteld.

VVV Roosendaal biedt ook een workshop percussie aan voor de geïnteresseerden. Onder leiding van een ervaren percussionist leert u diverse percussie instrumenten bespelen. Deze twee workshops bieden u de uitgelezen mogelijkheid om te proeven aan andere wereldse culturen.

Naast deze swingende workshos biedt VVV Roosendaal ook andere workshops aan. Zo is er de mogelijkheid om zelf uw eigen hoed te maken. Of heeft u altijd al eens uw eigen kaas willen maken? Of geniet en beleef een van de proeverijen of workshops in het Wenneker Café in het karakteristieke gebouw De Wenneker. Dit alles kunt u zelf aan den lijve ondervinden door middel van speciaal samengestelde workshops. Deze workshops staan garant voor leuke dagjes uit met familie, voor bedrijfsuitjes of vriendenclubs.

Is uw interesse gewekt? Twijfel niet langer en neem een kijkje in het ruime assortiment aan workshops aangeboden door VVV Roosendaal.

U heeft de keuze uit de volgende workshops, namelijk:

Chapeau!

Van Koe tot Kaas

Workshop Bonbons maken

Workshops en proeverijen Wenneker Experience