De stad Roosendaal heeft naast een heerlijke gastronomie ook de beschikking over een prachtige natuur en een cultuurrijke geschiedenis. De gemeente Roosendaal herbergt vele plaatsen waar u het Brabantse landschap kunt aanschouwen. Om u kennis te laten maken met de natuur en cultuur in en rondom de gemeenten Roosendaal, Halderberge en Rucphen heeft VVV Roosendaal een aantal groepsarrangementen samengesteld. Tijdens deze groepsarrangementen komt u in aanraking met veel cultuurhistorische landgoederen, indrukwekkende gebouwen en tuinen.

Bent u een liefhebber van natuur en cultuur, dan bent u bij VVV Roosendaal aan het juiste adres. Deze groepsarrangementen leveren een bijdrage aan uw kennis over de natuur en de cultuur van Roosendaal en omstreken. U wordt onder begeleiding van een enthousiaste gids door de landgoederen geleid en daar wordt u het fijne verteld over de geschiedenis van deze landgoederen met bijbehorende gebouwen. Deze groepsarrangementen staan bekend om hun educatief karakter in combinatie met de Brabantse gezelligheid.

De educatieve reis zet zich voort op het Brabantse platteland. In samenwerking met landbouwbedrijven in de gemeenten Roosendaal, Halderberge en Rucphen heeft VVV Roosendaal een aantal groepsarrangementen samengesteld waarbij uzelf het platteland kunt ontdekken. U heeft de mogelijkheid om met eigen ogen te aanschouwen hoe bepaalde landbouwproducten worden verbouwd en u maakt kans om hierin te participeren!

Voor de liefhebbers van natuur en cultuur is dit de uitgelezen mogelijkheid om de stad Roosendaal en omstreken beter te leren kennen!

U heeft de keuze uit de volgende groepsarrangementen:

Beleef Landgoed Wouwse Plantage

Heerlijk Halderberge

Boer zoekt Gasten (M/V)

Boer-Gondisch West-Brabant