Bij de VVV Roosendaal kunt u o.a. onderstaande busdagtochten reserveren:                                                                

Beverwijkse Bazaar

Shop, eet & laat u verrassen! De Bazaar, een kleurrijke combinatie van outlets, winkels, kramen en food stands. U vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die u moet ervaren! Coole gadgets, sneakers, fashion, woon- & interieurartikelen, telefoonreparatie & -accessoires, beauty specialisten en entertainment voor de kids. U vindt het allemaal op De Bazaar. In de Goudsouk vindt u 22 juweliers in een bijzondere ambiance. Een van Europa’s belangrijkste handelsplaatsen voor goud, waar u hoogwaardige kwaliteit goud kunt kopen. Ook kunt u hier uw sieraden laten repareren of zelfs uw eigen ontwerp laten maken. De Bazaar heeft 16 hallen, 2 buitenmarkten, een kofferbakmarkt, Goudsouk, een Food Markt en de Bazaar Food Hal. Het ideale uitje bij mooi én slecht weer.

Datum : 25 juli,  24 oktober 2020.

Prijs : 30,00 p.p.

 

Brugge
Brugge is vooral bekend als een historische stad met veel cultureel erfgoed. Het historisch centrum is goed geconserveerd. Het huidige uitzicht van de binnenstad werd echter sterk beïnvloed door de belangstelling voor de neogotiek in de 19e eeuw. Veel gebouwen werden toen verfraaid, gerestaureerd of herbouwd in een neogotische stijl. De reien, de geschiedenis, de archeologische vondsten, maar ook de winkelstraten lokken dagelijks heel wat mensen naar deze stad. Per paardenkoets, met City-Tourbusjes of met bootjes op de reien kan de Brugse binnenstad verkend worden.

Om 18.00 uur rijden we retour.

Data: woensdag 2 september 2020.

Prijs : € 32,00 p.p..

 

Rotterdam en/of Markthal
De vorm van het gebouw de Markthal is bijzonder, maar de binnenkant doet daar niets aan onder!
Kunstenaar Arno Coenen creëerde het grootste kunstwerk in Nederland: de Horn of Plenty. Met
haar heldere kleuren is het niet vreemd dat het ook wel de Sixtijnse kapel van Rotterdam wordt genoemd.
Hoewel je er eigenlijk alle verse producten kunt kopen op de markt zijn er ook winkeltjes en restaurantjes. De binnenstad van Rotterdam is op loopafstand, even als de waterbus en rondvaartboten.

We rijden retour om 18.00 uur.

Data :zaterdag 4 juli en vrijdag 23 oktober 2020.

Prijs : € 27,50 p.p..

Brussel
We gaan naar het centrum van Brussel. Brussel is niet alleen de hoofdstad van het koninkrijk België, maar ook van Europa. De stad is kosmopolitisch en lekker eten behoort nu eenmaal tot haar tradities. Brussel heeft ook een heel eigen stijl en manier van leven, soms eigenzinnig en soms onverzettelijk, dan weer rustig en rationeel. Maar altijd even sympathiek. Uiteraard zijn er de Grote Markt, het Atomium, Manneken-Pis, geuze en kriek, Brusselse wafels en pralines... (allemaal musts!). Op zaterdag 15 augustus is er een bloementapijt van 75 meter lang en 24 meter breed te bewonderen. De bloementapijt wordt om de 2 jaar op de Grote Markt geïnstalleerd. De eerste editie vond plaats in 1971. De Grote Markt wordt niet voor niets “Het mooiste plein ter wereld”genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van Unesco.

We gaan om 18.00 retour.

Data : zaterdag 15 augustus 2020.

Prijs : € 32,50 p.p.

 

Maastricht
Maastricht is één van de oudste steden van Nederland en dat ziet u direct wanneer u door de historische binnenstad wandelt met volop historie, kunst en cultuur. Kerken, stadsmuren, monumentale herenhuizen en uitgestrekte pleinen vloeien moeiteloos samen met een ruim en gevarieerd winkelaanbod. Wanneer je midden op het Vrijthof staat en om je heen kijkt, je haast vergeet dat je in Nederland bent? Misschien ook wel omdat dit het culturele hart van de stad is. De plek waar het theater, een museum en mooie kerken aan grenzen. En het mooie is... u kunt het hele centrum wandelend bekijken.

We rijden retour om 18.00 uur naar de uitstapplaatsen.

Data : vrijdag 5 juni en  zaterdag 29 augustus 2020.

Prijs :. € 33,50 p.p.

                                         

Toppers in concert  in AHOY 2020
THEMA EN DRESSCODE 2020
Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kerst hits uit heden en verleden. De dresscode van 2020 is Christmas Red & Snowy white.
Het grootste meezingfestijn begint om 20.30 uur.

Prijs:  staanplaatsen arena en vervoer € 105,00, 1e rang en vervoer  € 107,50, 2e rang en vervoer € 92,50(UITVERKOCHT), alleen vervoer € 25,00 p.p..

Datum: woensdag 23 december 2020.

 


 

Wilt u een van bovenstaande dagtochten boeken kom dan langs op het VVV- kantoor aan de Markt 71.