BONGO, BELEEF DE NIEUWE BONGO'S,

De nieuwe BONGO cadeaubonnen hebben meer dan 8000 belevenissen. de bonnen zijn 2 jaar na aankoop nog geldig. Een leuk tussendoortje of een onvergetelijke ervaring, een cadeau dat je kunt beleven blijft het allermooiste om te krijgen!

Elke Bongo heeft een eigen thema, in de categorie Overnachten, Eten en Drinken, Wellness, Actie en Specials. 

 

Overnachten

Doorbreek het dagelijks ritme met een weekendje weg. Alle hotels zijn geselecteerd op kwaliteit en comfort. Wandelen in de natuur, een stad ontdekken of een romantisch weekendje weg ... Onze cadeaubonnen bieden 1, 2 of 3 overnachtingen voor 2 of meer personen. Je geeft al een weekendje weg cadeau vanaf € 49,90 en je kunt kiezen uit tientallen Bongo's voor een uniek weekendje weg in verschillende landen, waaronder Frankrijk, Italië, België, Portugal en meer.Eten & Drinken

Kies een restaurant-cadeaubon naar smaak en verras met een culinair cadeau. Je kunt kiezen uit verschillende diner-cadeaubonnen voor een lunch, diner, borrel of zoetigheid in een leuk restaurant of café. De restaurants zijn allen uitgekozen op kwaliteit en service. Wil je iemand graag een culinaire belevenis cadeau geven? Je kunt onder andere kiezen voor een heerlijke high tea, luxueus diner in een sterrenrestaurant, hoofdgerecht voor twee, gezellig borrelen of een diner met wijn. Bedenk waar de persoon die jij wilt verrassen van houdt en vind jouw ideale diner-cadeaubon.

Wellness

We hebben verschillende Bongo's die recht geven op een compleet wellnessweekend. Deze cadeaubonnen voor wellness zijn er van fijn tot super exclusief. Met één Bongo geef je keuze uit tientallen wellnesshotels in Nederland en België. De ontvanger van je cadeau spendeert 1 of 2 nachten in een van de klassehotels, waar hij of zij gebruik kan maken van alle wellnessfaciliteiten.

Actie

Durf te verrassen met een sportief en avontuurlijk cadeau: parachutespringen, met een Ferrari rijden, een helikoptervlucht, skydiving, een ballonvaart: het is allemaal mogelijk. Ontdek al onze belevenisbonnen voor een avontuurlijke ervaring en laat je inspireren.

 

Specials

Wil je iemand graag een dagje uit cadeau geven, maar weet je niet goed of iemand nu de voorkeur geeft aan een wellnessarrangement, overnachting, sportieve activiteit of gastronomisch cadeau?
 

Geef dan keuze uit een mix aan belevenissen met een van onze Bongo's voor een gezellig dagje weg. Een etentje voor twee, familie-uitje, nachtje weg, dagje sauna, high tea of een pretparkbezoek: het behoort allemaal tot de keuzes. De ontvanger kan zelf het arrangement kiezen dat hem of haar het meest aanspreekt.