Zondagochtendconcert
Waar kunnen studenten het beste laten zien wat ze leren? Natuurlijk, op het podium zelf! Voor het derde jaar op rij bieden we hen de unieke kans hun talenten te laten zien en horen. De studenten zijn afkomstig van de Academy of Music and Performing Arts (AMPA), voorheen Fontys Conservatorium. Het is een internationaal georiënteerde muziekopleiding die de studenten opleidt tot het hoogste niveau van hun kunnen als muziekkunstenaars. Het accent ligt op de uitvoering en ook de samenwerking met andere (kunst)disciplines wordt gestimuleerd. Laat je op zes zondagochtenden verrassen door prachtige kamermuziek, gespeeld door toekomstige professionals. Kijk voor meer informatie en de overige data van de zondagochtendconcerten op deze pagina.

Begin: 14-01-2018 11:00:00
Ticket: normaal tarief € 10,00 kinderprijs t/m 12 jaar € 5,00